כאבים בכפות רגליים וכפות רגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/06/2018 | 12:06 | מאת: אני

אני סובלת מכאבים חזקים בכפות הרגלים בעיקר בזמן הליכה ובכפות הידיים במפרקי האצבעות נשלחתי לבדיקות התוצאותמcrp 2 r.f q 20.4 esr 66 בבדיקת מיפוי עצמות התשובה היתה הדגשה בקליטה באזור טרסלי דורזלי לטרלי בשתי כפות הרגליים יכול להתאים לתהליך ארטיטי הדגשה קלה יותר בקליטה באזור הפלנטרי של קלקנאיס של כף רגל שמאל יכול להתאים לתהליך דלקתי לא נצפה הדגשה בכפות הידיים מה זה אומר? איזה טיפול יש!

שלום, הממצאים ובדיקות המעבדה ששלחת יכולים להתאים לתהליך דלקתי - יתכן גם מרכיב של דלקת ממקור של הגידים. אולם על מנת לאבחן ולקבל טיפול בהתאם - יש לפנות לראומטולוג. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה