ניתוח הגדלת חזה עם שתלים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/04/2018 | 11:06 | מאת: סיגל

בת 20 אובחנתי עם סקאלודרמה מוגבלת רדומה...כנראה שאני ככה מגיל 13 ורק עכשיו אובחנתי. אני רוצה לבצע ניתוח הגדלת חזה טהבנתי ששתלי סיליקון ממש בעייתי. האם שתלי מלח זה אפשרי..אציין כי שתלי מי מלח כמובן עטופים בסיליקון. תודה

שלום סיגל, ניתוחיים עוריים קוסמטיים באופן כללי הם בעייתיים במחלת הסקלרודרמה. הקשר בין סיליקון לבין סקלרודרמה אינו חד משמעי והדעות חלוקות, אולם לא הייתי מוסיפה גורם סיכון, גם אם הוא קטן.

מנהלי פורום ראומטולוגיה