הומירה 40 מ"ג שני אפשריות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/04/2018 | 01:25 | מאת: יוחאי

אני חולה בפסוריאזיס אטריטיס ואושר לי טיפול בהומירה לפי הראומטולוג [וגם רשום בהתוויה של התרופה] לוקחים 40 מ"ג ואחרי שבועיים עוד פעם לפי רופא עור [וגם רשום כנ"ל ] אני חולה בפסוריאזיס כמובן פעם ראשונה 80 מ"ג [2 זריקות] אחרי שבוע 40 מ"ג ואחרי זה עוברים לפעם בשבועים אין לי מושג מה לעשות לפי מה ומי? וגם לאחות שמסבירה מהחברה אין תשובה

שלום יוחאי, מינוני הטיפולים שונים במחלות שונות (לדוגמה המינון שונה בדלקת מפרקים ומחלת מעי דלקתית, למרות שמדובר בתרופה זהה וכמו כן מינון שונה לטיפול בפסוריאזיס בעור לעומת הטיפול בדלקת המפרקים). כל רופא רשם את המינון המומלץ לטיפול בתחום עיסוקו. אנא פנה לרופאים שרשמו לך את הטיפול על מנת לקבל תשובה ודאית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה