פיברומיאלגיה- האם יש מענה או לא

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/03/2018 | 12:32 | מאת: נעה

האם זה נכון שאין מה לעשות עם פיברומיאלגיה אלא פשוט לסבול? ואם יש משהו- מה ניתן לעשות? בנוסף, אשמח לקבל תשובה בפרטי האם אכן ד"ר קורלנד עוזר בזה, והאם הוא היחיד בארץ כמו שהוא טוען? תודה

שלום נעה, יש המלצות ברורות לטיפול בפיברומיאלגיה. יעילות רבה בפעילות גופנית סדירה ופיזיותרפיה ובהמשך גם טיפול תרופתי מותאם. ממליצה להיות במעקב רופא מטפל. בהצלחה

27/03/2018 | 12:09 | מאת: נעה

תודה, אשמח לקבל מידע יותר מפורט: איזה סוג של ספורט- הליכה, יוגה, פילאטיס, אירובי? מה טוב? ומה הן עוד ההמלצות שיש? הרופאה שלי אמרה שאין תרופה, פשוט לקחת תרופה משככת כאבים.. על איזה טיפול תרופתי מדובר- תרופות נוגדות דיכאון (זה מה שאמר ד"ר קורלנד שנותנים). והאם הוא באמת עוזר והיחיד שעוזר? (בפרטי אם צריך).

24/04/2018 | 17:38 | מאת: אלערן

אבחנו לי היום פיברומיאלגיה האם יש איזשהו שלב התפתחותי או שפשוט המצב נשאר איכשהו אותו הדבר כבר שנה אני סובל מכאבים מאוד חדים בנוסף התייבשות הפה ותשישות מאוד מאוד מתסכלת האם יש איזשהו טיפול ?? כרגע מטופל באלטרול 25 מ"ג

24/04/2018 | 17:39 | מאת: אלירן

כן הם נקראים אלטרול אני מטופל בהם כבר שבועיים ואפילו הקלה קטנה לא הרגשתי

מנהלי פורום ראומטולוגיה