בבקשה תענו לי!!!!!!!! אני צריכה חוות דעת!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/05/2010 | 14:01 | מאת: לינוי

שלום רב! שמי לינוי אני בת 19 מזה כשלושה חודשים אני סובלת מקור כאשר אני נמצאת בסביבה סבירה של טמפרטורות כמובן שאני תמיד לבושה בגדים מחממים, האצבעות הידים שלי מכחילות, וכאשר הןמתנפחות משנות צבע לכהה יותר....לפני שבועיים התחלתי להרגיש עקצוצים בידים,ברגלים, כאבים בזרועות וברגלים(אני צריכה לציין כי הכאבים והעקצוצים באים והולכים לאחר כמה שניות), כאשר אני עומדת על הרגלים במקום יותר מדקה אני מתחילה להרגיש עקצוצים והרדמות של הרגל.... לפני 11 יום היד הימנית שלי מהמרפק עד האצבעות הייתה חסרת תחושה והדבר היחיד שהרגשתי באזור היה קור חזק, ההרגשה נמשכה במשך ארבע שעות.... באיזור הכתפים אני מרגישה חלולשה וקשה לי להחזק אפילו דברים קלים השרירים מתחילים לכאוב כמו לאחר מאמץ גופני של אותם שרירים. אני יודעת שאני צריכה להבדק, ראיתי נירולוג ויש לי כמה הפניות לבדיקות, אבל אני אשמח לדעת עוד מידע ולהבין מה קורה לי (אני יודעת שעד שאני לא אעשה את הבדיקות אני לא ידע ושום דבר לא בטוח) התופעה של הירדמות היד לא חזרה מזה הידים עדיין מתנפחות ועד ליפני שבוע היה לי עקצוצים קלים ברגלים ובידים ונפיחות באצבעות הידים גם שלה קר עור ויש לי יובש חזק בידי, הידים משנות את הגוון ללבן או אדום ומתנפחות כמה פעמים ביום .כרגע אני בבדיקות לשלילה של פגיעה של מערכת העצבים ומחלות חיבור רקמות.... השאלה אם תופעת הריינו יכולה לגרום לתסמינים שתארתי או שלפי דעתך יש עוד גורם?בתודה לינוי

09/05/2010 | 16:29 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

רק תסמונת רינו לא יכולה להסביר את הכל ויש להשלים את הבירורים.

10/05/2010 | 19:15 | מאת: לינוי

רק רציתי להודות לך אל תגובתך המהירה.... תודה רבה....

מנהלי פורום ראומטולוגיה