Ssa וssb בבדיקות דם- אשמח לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/12/2017 | 21:28 | מאת: בדיקות דם

שלום, אני סובלת ממחלה אוטאונומית קלה בכבד וכרגע לא מטופלת.. אשמח לדעת מה אומר התשובות הבאות, האם זה מסוכן?: Ssa 60>8 Ssa (ro)singel>8 Ssb (la)single 8 אשמח לתשובה אני ממש לחוצה.. הכי חשוב אם זה מסוכן? האם זה קשור למחלת כבד? מה האפשרויות שזה יכול להיות? ואם כן מה הטיפול? רק מציינת שאין לי כאבים מסוימים.. תודה

בדיקות המעבדה מטרתן לעזור לאבחנה לפי תלונות. מדוע נשלחו הבדיקות? יש לפנות לרופא שביקש לשלוח את הבדיקות.

01/01/2018 | 20:10 | מאת: בדיקות לכבד

שלום, נשלחתי מלפני כמה שנים לבדיקות שגרתיות ויצא לי תפקודי כבד גבוהים ואז גילו שיש לי מחלת כבד אוטאונומית קלה אך כרגע לא מטופלת.. אך בעבר הנתונים הנל היו 4 ועכשיו הם עלו ל8.. על מה זה מעיד הנתונים האלה? האם יכול להיות שזאת מחלת לופוס ? ומה כן זה יכול? אולי זה קשור למה שיש לי לכבד? כי הבנתי שזה קשור לראמטולוגיה.. אשמח לתשובה יותר מכוונת

מנהלי פורום ראומטולוגיה