בירור תוצאןת בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

19/12/2017 | 19:58 | מאת: מזל

בסד שלום אודה על בירור בדיקות דם. לאחר תלונות שלי של עייפות כאב י פרקים שרירים Dan Dan ab 12iu/ml Dan 3.6 al חלק מהבדיקות עדיין לא התקבלו תשובות. תודה רבה

שלום מזל, קשה לי להסיק מהכתוב באלו בדיקות מדובר. אשמח לפירוט מדויק יותר.

21/12/2017 | 06:30 | מאת: מזל

בסד תודה רבה. מקווה שהפעם הצלחתי להעתיק נכון. בכל ענין לא כל התוצאות הגיעו . DAN (ds)Ab 12 IU/ml SSA l3.6 AL ANTINUCLEAR (Ab_ (ANA POSITIVE SSA-60 3.6 כמו כן חשוב לי לציין שבמשפחה יש קרוהן מחלה אוטואימונית אם יש קשר... תודה רבה

שלום מזל, ראשית, אני רוצה להדגיש שבדיקות המעבדה הן כלי תומך להגעה לפי תלונותייך. הבדיקות מצביעות על "ריגוש אימוני" ובהחלט יתכן כי קשור לרקע האוטואימוני במשפחה. ממליצה להמתין לכל הבדיקות ולדעת מה התלונות בגינן הבדיקות נשלחו...

מנהלי פורום ראומטולוגיה