קבוצות תמיכה בעמותת עינבר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/05/2010 | 14:11 | מאת: עמותת עינבר

עמותת "עינבר" מארגנת ומפעילה קבוצות תמיכה לחולים במחלות הראומטיות, בני כל הגילים, בקבוצות הומוגניות ובכל רחבי הארץ. הקבוצות מונחות ע"י עובד סוציאלי של העמותה ונעזרות גם בפסיכולוג, ומיועדות לבוגרים, לצעירים ולהורים לילדים חולים. ההשתתפות חינם לחברי העמותה. העמותה פועלת לקידום זכויותיהם של החולים אצל קופות החולים, סל התרופות ומוסדות הממשלה והכנסת.

07/10/2010 | 13:01 | מאת: לירון הגלילי

מעוניינת להצטרף לקבוצת תמיכה לחולי לופוס באזור חיפה. תודה לירון

מנהלי פורום ראומטולוגיה