בירור לגבי נערה בת 19

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/10/2017 | 20:37 | מאת: רונית

בתי סובלת מjra מילדות ומסוכרת נעורים.ההבדיקת דם complete c3 יצא נמוך 78. מה זה אומר בתודה האם

שלום רונית, הבדיקות הן רק כלי עזר לאבחנה והמלצות לטיפול. בהיעדר קליניקה, המשמעות היא מעקב בלבד.

27/10/2017 | 17:24 | מאת: רונית

מצטערת לא הבנתי את תשובתך לילדה יש דלקת פרקים מילדות .האם התשובה של הבדיקה מראה שזה בגלל דלקת הפרקים ,שהיא סובלת ממנה?

הקשר בין JRA לערכי C3 הוא פחות ברור ומובהק. הערך הוא מאוד גבולי לעומת התקין יש צורך בהמשך מעקב ואין צורך בהמשך בירור או שינוי טיפולי באם ביתך חשה בטוב ומטופלת כנדרש..

מנהלי פורום ראומטולוגיה