אם יש הבדל בין מתן solumedrol לבין מתן Depo-Medrol לתוך השריר ?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/10/2017 | 18:12 | מאת: אם יש הבדל בין מתן solumedrol לבין מתן Depo-Medrol לתוך השריר ?

התקבלה הוראה לחולה עם gout בבית החולה לקבל לפי יעוץ ראומטולוגי IM DEPO-MEDROL 40MG החולה קבל im solumedrol 40mg הרופא מסר שאכן נעשתה טעות ויש לתת depomedrol ולא sloumedrol הדבר קצת מבלבל, זהו אותה תרופה רק שמות מסחרים אחרים. האם יש הבדל בין התרופות ? אם ויש הבדל מה לכתוב בהוראה בתיק החולה ?

שלום, החומר הפעיל זהה עם קישור למלח שונה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה