שאלה...

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/04/2010 | 11:57 | מאת: מירי

שלום. אני לא בטוחה שזה שאלה מתתאימה לפורום.. אבל אני מנסה. אני בת 20, חולת סכרת נעורים מאוזנת. וכל כמה זמן יש לי חולשה כללית, כאבי שרירים, וחום נמוך של 37.3... אני כל הזמן מצוננת.. ויש לי כאבי ברכיים כתוצאה מגמישות יתר.ובנוסף אני מרגישה לעיתים עייפות לא מוסברת. בשלושה חודשים האחרונים יש לי גם כאבים בבוהן, באזור המפרק, ובצילום הכל יצא תקין. ראיתי את הסימנים לעייפות כרונית, ויש לי כמה מהם.. רציתי לדעת, מה בודקים בבדיקות דם כדי לדעת אם יש עייפות כרונית? תודה רבה.

התשובה פשוטה - אין בדיקת דם לעייפות כרונית , עייפות כרונית זו אבחנה קלינית שנשענת בעיקר על שלילת מצבים אחרים ותלונות החולה .

מנהלי פורום ראומטולוגיה