בעיה ראומאטולוגית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/04/2010 | 13:18 | מאת: אילנה

שלום אני בת 48 לפני כחודשיים באופן פתאומי אצבעות כף היד הלבינו בקצוות ואחר כך הכחילו באופן שווה מאותו היום קיבלתי כאבים חזקים בכפות הידיים וגם במפרק כף היד הירדמות של כפות הידיים בלילה ובהשקמה חוסר תחושה ןנפיחות בידיים באופן שווה. בבירור אצל ראומאטולוגית התבררה תמונה של דלקת פרקים. לאחר יעוץ נוסף אין הסבר מדויק לבעיה אך לא ניתן לקבוע כי מדובר בדלקת פרקים. אבקש את עזרתכם. תודה מראש אילנה

את מתארת ממצאים שיכולים להתאים להתחלת מחלה (דלקת מפרקים) שנקראת scleroderma או mixed connective tissue disease אך כדי להגיע לאבחנה מדוייקת יש להשלים בדיקות שבוודאי נשלחת אליהם על ידי הראומטולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה