COSTOCHONDRITIS

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/04/2010 | 14:55 | מאת: ליאת

שלום בת 34.5 . ב-2005 היו לי כאבים בעצם החזה. נשלחתי לרופא (נראה לי כירורג ) שאמר לי שכנראה COSTOCHONDRITIS. ושהכאב יחלוף עם הזמן. לא נתן לי טיפול. רק כתב שאם הכאב יחזור לשוב לביקורת. ואכן פעם בכמה זמן הכאב חוזר, נראה לי שהכאב בעיקר בלילה. ואחכ הוא נעלם. האם סוג כזה של דלקת,זה משהו "כרוני" שעלול לחזור אחרי כמה זמן? מאז לא הייתי שוב אצל רופא, כי הכאב נעלם מעצמו ללא תרופות. ליאת

15/04/2010 | 22:47 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש מספר מחלות שעלולות לכאוב באיזור של עצם החזה. במיקרה זה הכי גרוע - לחפש פתרון באינטרנט.

18/04/2010 | 10:48 | מאת: ליאת

נשמע מלחיץ. אלו מחלות? COSTOCHONDRITIS זה מחלה בפני עצמה?

מנהלי פורום ראומטולוגיה