אלרגיה קשה בהריון דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

20/10/2013 | 01:48 | מאת: סיגל

שלום, אני בשבוע 20 להריון שני. לפני חודש החלה פריחה מגרדת קשה בעיקר ברגליים, ידיים ובטן. רופאי עור שונים קבעו במדובר באלרגיה ושלא ניתן לדעת מה מקורה. בדיקת תפקודי כבד תקינה. קבלתי טיפול במשחת אלוקום ללא הטבה, בנוסף עשרה ימים של אהיסטון שבערך הצילו אותי ואפשרו לי לישון. השאלה האם בטוח להשתמש באהיסטון לאורך זמן ממושך? האם בכלל ישנה תרופה שניתן לקחת לאורך תקופה ארוכה והיא בטוחה? תודה רבה

אהיסטון זוהי תרופה שנחשבת לבטוחה לשימוש בהריון. המטרה להשתמש בה לפי הצורך: כשיש סימפטומים - אפשר להשתמש בה, אפשר להשתמש בה עד מס' ימים, לפי הצורך. בדר"כ אין הצדקה לשימוש בתרופה זו ע"ב יומיומי למשך שבועות עד חודשים.

מנהל פורום תרופות בהריון