הריון שבוע 8+5

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

29/07/2013 | 14:28 | מאת: לנה

שלום, אני נמצאת בשבוע 8 ו 5 ימים, אני סובלת ממיגרנות ממש חזקות ויצא שכבר פעמיים השבוע לקחתי אקמול, האם זה יכול להביא לנזק לעובר? אופטלגין ניתן לקחת? אני לא סובלת מהקאות כלל אך סובלת מבחילות, אני לא מסוגלת לאכול ומאז תחילת ההריון ירדתי 2 קילו כי אני לא יכולה לאכול. מה ניתן לעשות עם זה? שאלה נוספת היא לגבי בצקות ברגליים, התחלתי מזה כשבוע וחצי לסבול מבצקות ברגליים, אני מרגישה חום מטורף ברגל כשאני הולכת ובעבודה אני חייבת לשים נעלי עבודה סגורות (אני עובדת במעבדה)וכאשר אני הולכת איתם כל היום אני מרגישה שהרגליים שלי עוד רגע מתפוצצות. עשיתי בדיקות דם ובדקו לי את בלוטת התריס- יצא תקין. מה ניתן לעשות? האם אני יכולה לבקש מהרופא אישור רפואי שיאפשרו לי נעליים לא סגורות? תודה רבה.

שלום לנה בנוגע לתופעות אותן את מתארת, כדאי שתגשי להיבדק על ידי רופא נשים מטפל. ניתן לקחת אקמול ואופטלגין וגם כדור נוגד בחילה ( פרמין) במידת הצורך בעת הריון.

מנהל פורום תרופות בהריון