סירופ תימולי

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

23/04/2013 | 15:57 | מאת: מיכל

אני מסתובבת עם התקף אסטמה ושיעול כואב כבר שלושה שבועות במרכז הטרטולוגי בזמנו נאמר לי שסירופ תימי בסדר בהיריון ולקחת אותו שהתחיל השיעול השבוע בבית מרקחת של קופת חולים כללית ביקשתי סירופ טימי ונתנו לי סירופ תימולי ואמרו לי שזה אותו דבר רק חברות שונות התקשרתי למרכז הטרטולוגי ואמרו לי שזה בסדר בטח למישהי כמוני שכבר בשבוע 29 אני פונה אלייך כי אמרתי לרופא משפחה שאני משתמשת בסירופ זה והוא אמר שעדיף לא לגעת סבירופ לשיעול בהיריון אני מבולבלת ובעיקר בלחץ אם עשיתי נזק...

שלום מיכל ראשית, לא גרמת לנזק... מדובר בסירופ המכיל מרכיב צמחי שמסייע בכיוח ובשיעול. אין בו מרכיב היכול להשפיע על העובר.

מנהל פורום תרופות בהריון