סרוקסט והריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

01/04/2013 | 18:07 | מאת: גלית

שלום רב, אני נוטלת סרוקסט מאז שנת 2006, ולאחרונה התחתנתי וברצוננו להגדיל את התא המשפחתי. בחצי השניה האחרונה, הורדתי את המינון לחצי כדור ביום במקום כדור שלם. השאלה הנשאלת היא: האם ישנה אפשרות להמשיך ולקחת את הכדור במהלך ההריון? האם ההריון והלידה יהיו תקינים? חשוב לציין שהכדור עושה לי טוב מאוד, בשל התקפי חרדה וחרדות שונות.

שלום רב ניתן ליטול סרוקסט במהלך הריון, אם כי ישנן חלופות טיפוליות שייתכן שהינן עדיפות לטיפול בעת הריון אני מציעה שתפני לקבל יעוץ מפורט ואישי במסגרת המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון בבי"הח איכילוב. טלפון לקביעת תורים: 03-6974000 בברכה ד"ר קליגר חגית

מנהל פורום תרופות בהריון