אסטו וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

12/09/2012 | 19:54 | מאת: אמא שלי

הי , סובלת מחרדות ,מטופלת באסטו 20 מ"ג במשך שנתיים . יש לי תאומים בני 6 מטיפולי IUI . לפני שלוש שנים עשיתי שני מחזורי טיפול IUI ,לא נקלטתי ולאחר מכן התחלתי לסבול מהחרדות .(שהתבטאו בתחילה בכאבי ראש,סחורחורת ,מצב נפשי ירוד וכו'...) היום אני במצב מאוזן יחסית . הייתי רוצה לחזור שוב לטיפולים עוד חצי שנה . הייתי שמחה לשמוע את דעתךעל הסיכויים/הסיכונים במצב כזה . תודה !

אשמח לתת יעוץ מסודר במסגרת המרפאה ליעוץ תרופתי בהריון בבית החולים "ליס" ליולדות. אנא הצטיידי בהפנייה מרופא מטפל ובטופס התחייבות מקופת החולים.

מנהל פורום תרופות בהריון