טיפול בהריון נגד גודש באף

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

14/01/2010 | 18:52 | מאת: אושרת

שלום רב אני בהריון בשבוע 17. בשבועיים האחרונים אני סובלת מגודש חריף באף אשר גורם לי למיגרנות , שיעול יבש , כאבים באזור הפנים ובאוזניים . פניתי לאף אוזן גרון הוא נתן לי לקחת שבוע נוסידקס . כעבור 5 ימים חזרתי אליו מאחר ולא היה שיפור כלשהו. הטיפול הנוסף שקיבלתי הינו תרופה אריוס למשך חודש כולל ספריי לאף של פליקסונז , גם אחרי שבוע לא היה שום שיפור. פניתי לרופא משפחה והוא החליט לתת לי moxyvit forte 500 mg למשך שבועיים 3 כדורים ביום. עברו 4 ימים ואין שום שיפור . הגודש עדין קיים כאבי ראש ושיעור יבש כולל בחילות . מה עלי לעשות האם יש טיפול אשר יכול לעזור לי ? תודה אושרת

18/01/2010 | 12:27 | מאת: דר' יובל יפת

נסי ספריי אוטריוין מדוד! לאף, פעמיים ביום למספר ימים. יש לוודא עם רופאך. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון