סובלת מכאב כרוני ונוטלת תרופות-זקוקה לחוות דעת

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

22/11/2009 | 05:34 | מאת: רינת

רופא יקר שלום, אני בת 39. לפני כארבע שנים עברתי פריצת דיסק מאוד גדולה שגרמה ככל הנראה לפגיעה בעצב ה-Pudental nerve . מאז אני מטופלת במרפאת כאב ונוטלת תרופות. אני נוטלת כל יום: -Methadone (אדולן) 0.04% - 10cc פעמים 3 ביום. -CLONEX שלוש פעמים ביום 0.5 mg -Nortyptilin פעם ביום 25mg יש לי שני בנים בריאים ומוצלחים ואני מאוד רוצה עוד ילד. הייתי במרכז טרטולוגי וקיבלתי מהם חוות דעת. מאוד רוצה לשמוע גם את חוות דעתך. אני מאוד חוששת שיוולד לי ילד עם פגיעה מוחית , או אוטיזם או כל בעיה קשה אחרת. מה דעתך לאור כל התרופות שאני נוטלת. אנא תשובתך. בברכת יום טוב, רינת

22/11/2009 | 14:52 | מאת: דר' יובל יפת

בתחומים אלה אני מציע לך לפעול לפי הנחיות המכון הטרטולוגי שאיתו התיעצת. אין לי מה להוסיף על הידע שלהם. את יכולה לפנות גם לפורום תרופות בהריון באתר "שיבא". בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, סקירת מערכות העובר, מעקב ויעוץ להריונות בסיכון גבוה רפואת האם והעובר, ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 054-4564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון