חום נמוךלח+שיעול

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

06/11/2009 | 12:31 | מאת: נטלי

שלום, אני בת 27 ונמצאת בשבוע 24 להריון(,מאז אתמול בערב סובלת מחום נמוך 37,5ושיעול לח, חשוב לציין כי בעלי סובל מחום 38 ומעלה +שיעול כבר 4 ימים, מאמינה כי נדבקתי ממנו,הייתי איתו במיון והרופא נתן טמיפלו,לפי בדיקות הדם שלו הרופא אמר שיש לו מחלה ויראלית, שאלתי היא: מה אלי לעשות,מה מותר לי לשתןת? והאם יכול להיגרם נזק לעובר בעקבות מה שיש לי? מחכה בהקדם לתשובה, תודה מראש, נטלי

08/11/2009 | 11:49 | מאת: דר' יובל יפת

נראה ליש עליך לפנות לבדיקה רפואית, ולפי הממצאים, ניתן יהיה אולי לענות לך. פני לרופאך.

מנהל פורום תרופות בהריון