טרנדט לטיפול ביתר לחץ דם בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות בהריון

13/08/2008 | 08:09 | מאת: מיכל

שלום רב, התגלה אצלי יתר לחץ דם בהריון ומאז אני נוטלת טרנדט. קראתי שהתרופה המומלצת היא אלדומין. הרופא שלי אמר שיש כמה תרופות שמותרות בהריון ולא רצה לשנות את התרופה. שאלתי: האם טרנדט היא אכן תרופה המותרת בהריון? האם השימוש בתרופות בהריון איננו גורם לנזק לעובר / לי?

16/08/2008 | 09:53 | מאת: דר' יובל יפת

אני מסכים שאלדומין נחשבת יותר בטוחה בהריון מטרנדאט, וזה נובע מנסיון רב יותר עם אלדומין, ולא בגלל שהוכח נזק עם טראנדאט. בברכה, ד"ר יפת יובל, רופא נשים, מומחה ברפואת נשים וילוד דיקור מי שפיר, בצוע סקירת מערכות העובר, יעוץ ומעקב בהריונות בסיכון גבוה ברודצקי 43 רמת אביב, טל. 0544564018 מנהל המיון הגינקולוגי, בי"ח "שיבא" תל השומר

מנהל פורום תרופות בהריון