התייעצות לגבי הורים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

17/06/2015 | 10:50 | מאת: י.ב.

אימי בת 74 ונפלה לפני כחודש בבית. מאז הנפילה בה היא נפגעה באופן פיזי, חלה התדרדרות נפשית. היא כמעט מסרבת לצאת מהבית, בדכאון, מרבה לבכות, סובלת מכאבים - אני מרגישה שהיא מבולבלת ולא ממוקדת. יש נסיגה הן באספקט הפיזי והן הנפשי. מה עושים? תודה מראש

בשלב ראשון יש לשלול בעייה רפואית חריפה כגון שבר ואו חלילה דימום תוך מוחי במקביל יש לבצע בדיקות דם כולל ספירת דם וכימייה ולאחר מכן יש לקבוע תור לבדיקה על ידי רופא גריאטר

מנהל פורום גריאטריה