הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

14/01/2015 | 13:21 | מאת: נירה

אימי מתקרבת לגיל 90. סובלת מלוקמיה כרונית ודמנסיה. הדבר היחיד שמוכנה לאכול פחות או יותר בכוחות עצמה זה ביצת עין ומעט חלה מטוגנת. צהריים בכלל לא אוכלת, רק כמה כפיות שהמטפלת מנסה להאכיל. כנראה יש לה גם קושי בבליעה (וגם כמעט לא מדברת). מה אפשר לתת לה לאכול כארוחת צהריים, כך שאולי גם תיהנה קצת. ההאכלה בשכנועים לא מוסיפה לה, זה בטוח. תודה

16/01/2015 | 12:54 | מאת: אילן שפר

אין כאן מתכון ידוע אלא ניסוי וטעיה, פשוט לנסות כל דבר שעולה על דעתכם, אפשר כמובן לנסות גם מזון רפואי כמו אנשור או אוסמוליט אבל אני לא בטוח עד כמה זה טוב לה (אם היא אוהבת ביצת עין וחלה לבוקר למה לא לתת לה את זה גם כארוחת ערב?)

23/02/2015 | 13:04 | מאת: נירה

תודה, זה אכן מה שאנחנו עושים, ואני שמחה עכשיו לקבל פידבק שאנו עושים נכון!

מנהל פורום גריאטריה