שליטה על הסוגרים

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/04/2009 | 12:57 | מאת: נחמה2

אבי בן 74 לאחרונה מצאתי לפחות פעמיים חוסר שליטה על הסוגרים גם שתן וגם צואה, לא הצליח להגיע לשירותים בזמן. אבי עצמאי לחלוטין - נוהג,מבשל, עורך קניות ונפגש עם מכרים.מטופל באופן קבוע בכדורים להורדת סוכרת(קלה) כולסטרול לחץ דם וקרטייה. מה שמטריד אותי שבפעמיים לא סיפר אלא גיליתי במקרה.תודה

01/05/2009 | 02:11 | מאת: אילן שפר

נחמה2 שלום אי שליטה על סוגרים היא בהרבה מקרים בעיה שמביכה מאוד את אלה הסובלים ממנה ומשום כך הם לעיתים לא מעלים אותה בפני איש (במיוחד קרובי משפחה) ואפילו מעדיפים להתעלם ממנה גם אם היא מאוד מטרידה ופוגעת באיכות החיים שלהם. אני מניח שמסיבה זאת אביך לא דיבר איתך על הנושא. היות שאת כן מודעת לבעיה, רצוי מאוד להפנות את אביך לרופא המשפחה כדי לקבל אבחנה מדויקת וכדי שניתן יהיה לתת את הטיפול המתאים. בהצלחה והרבה בריאות

מנהל פורום גריאטריה