בעיית דיבור ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

19/08/2014 | 23:51 | מאת: מרים פ

אמי בת 92(מאתמול), בשבועות האחרונים מתגברת אצלה תופעה מדאיגה: היא לא מפסיקה לדבר. משפטים וחלקי שיחות, עם קשר קלוש למה שקורה סביבה. גם כשהיא שוכבת לישון, עם עיניים סגורות וממשיכה לדבר/לספר בלי סוף. זו כנראה פעילות יתר של המוח? זה ממש מתיש גם אותה וגם את הסובבים אותה.. אנחנו לא משתמשים בתרופות הרגעה או שינה עבורה, רק ברגיעון או calmanervin

30/08/2014 | 11:06 | מאת: אילן שפר

מרים שלום אני ממליץ להגיע עם אימך להערכה כוללנית אצל פסיכוגריאטר ואני מניח שתקבלי שם תשובות לשאלות, רגיעון או קלמנרבין לא יפתרו את הבעיה שאת מתארת.

מנהל פורום גריאטריה