אמא שלי בת 90

דיון מתוך פורום  גריאטריה

28/06/2014 | 10:29 | מאת: DAN

היתה עצמאית עד לפני חודשיים ואז עברה אירוע מוחי ,יחסית קל,כעת בביתה עם עזרה צמודה, והליכון,אבל כעת לא מצליחה להגיע לשירותים בזמן ובורח לה שתן,בב"ח היתה עם חיתול בשעות היום,אבל ביקשה והגיע בזמן לשירותים.כעת לא מספיקה,יש משהו שניתן לעשות לעזור לה ? תודה

09/07/2014 | 20:09 | מאת: אילן שפר

כדאי להתחיל בבדיקה של אורולוג/ית או גניקולוג/ית או לחילופין לפנות איתה להערכה כוללת אצל גריאטר משום שהסיבות לחוסר השליטה הן רבות ולא תמיד קשורים לבעיה אורולוגית "טהורה".

מנהל פורום גריאטריה