צעקות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/12/2013 | 18:22 | מאת: ארז

אילן שלום אבי סיעודי דמנטי כבר 10 שנים בחודשיים האחרונים הוא לא מפסיק לצועק הרופא אומר שזה מהראש הוא מקבל לוריוון 3 פעמים ביום ולא עוזר האם יש כדור שאתה מכיר שעוזר במצב כזה

22/12/2013 | 00:18 | מאת: אילן שפר

ארז שלום ייתכן מאוד שהצעקות הן חלק מהביטוי של דמנציה, לוריוון אינו הטיפול לזה וישנן תרופות מתאימות הרבה יותר, הן כמובן עלפי החלטה ומרשם רפואיים. אלה הן תרופות המוגדרות אנטיפסיכוטיות וניתנות למצבים של אי שקט כו שאתה מתאר, שתיים מהתרופות האלה הן: סרוקאוול (seroquel) או ריספונד (rispond)

מנהל פורום גריאטריה