איבוד חוש טעם

דיון מתוך פורום  גריאטריה

21/01/2013 | 20:01 | מאת: סיגלית

שלום רב, לא בטוחה שזה הפורום המתאים, אך לא מצאתי משהו יותר מתאים. אבי בן 88, בריא בד"כ למעט בעיות זקנה מעטות,וסוכרת לא גבוהה, מספר לי שכבר תקופה די ארוכה הוא לא חש שום טעם באוכל. אבי אוהב לאכול והוא אף לא רזה, בלשון המעטה, האם זו תופעה שאופיינית לזקנה או שניתן לטפל בכך. זו אחת ההנאות שעדיין נותרה לו.... תודה.

23/01/2013 | 19:46 | מאת: אילן שפר

סיגלית שלום תתיתכן פגיעה מסויימת בחוש הטעם בזקנה אך לא עד אובדן מוחלט, אני מציע שתתייעצי עם רופא אף אוזן גרון או לחילופין עם רופא גסטרואנטרולוג.

מנהל פורום גריאטריה