הזיות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

24/12/2012 | 23:02 | מאת: אבי

אמי בת 80 רואה בבית דמויות שונות שמתארת בפרוטרוט, היא לא מבינה מדוע אחרים לא רואים, ממש סובלת מהצקות שלהם כך טוענת וכועסת. מטופלת בכדורים שונים לחץ דם, רופא משפחה נתן כדור פרפנאן 8 מ"ג. לא עוזר, מה האפשרויות?

25/12/2012 | 22:57 | מאת: אילן שפר

אבי שלום בנושא כמו שאתה מתאר כדאי לפנות לרופא שהוא פסיכוגריאטר, ישנו טיפול תרופתי אחר שאולי יתאים יותר, קח בחשבון שבטיפול תרופתי בכלל, לא כל תרופה מתאימה לכל אחד ולעיתים מנסים מספר תרופות עד שמוצאים את המתאימה ביותר, גם מבחינת יעילות וגם מבחינת תופעות לוואי אפשריות.

מנהל פורום גריאטריה