שינויים אצל דוד

דיון מתוך פורום  גריאטריה

04/11/2012 | 13:56 | מאת: עליזה

דוד שלי בגיל קרוב ל80.הוא סובל מבעיות שמיעה וטנטון.ירידה בתאבון.לאחרונה הוא לא מדבר לענין .בטלפון שאל אותי איך אבי מרגיש היום? אבי זל נפטר לפני כשלוש שנים.בבקר שאל על אח אחר שנפטר לפני 4שנים והחל לבכות.הוא עצבני. מה צריך לעשות?מה הגורם?אולי חסר בחלבונים או מרכיבים אחרים. תודה

09/11/2012 | 17:26 | מאת: אילן שפר

עליזה שלום אני מציע לפנות עם דודך להערכה כוללת אצל גריאטר, לא לפני שביצע בדיקות דם עדכניות, כולל ויטמין B12 תפקודי בלוטת תריס וחומצה פולית.

מנהל פורום גריאטריה