אכילה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

05/08/2012 | 20:14 | מאת: שיר

אילן שלום חמי בן 87 סובל מפרקינסון ומקבל גם תרופות ללחץ דם וסכרת בזמן האחרון לא אוכל כמעט כלום בבוקר גבינה לפעמים אוכל את הסלט ולפעמים לא הוא מבקש לאכול אבל לועס ולא בולע מוציא מהפה ולא יודע להסביר למה הוא טוען שיש לו עצירות כבר שמונה ימים ממה זה יכול לנבוע התרופות אולי או משהו אחר אנחנו כבר לא יודעים מה לחשוב לפעמים הוא אוכל ולפעמים לא שזה הרוב תודה מראש

11/08/2012 | 14:21 | מאת: אילן שפר

שיר שלום עצירות במצבו של חמך יכולה לנבוע ממספר סיבות: תרופות, ניידות מוגבלת, שתיה מועטה, אכילה מועטה ועוד, אני מציע לפנות ליעוץ רפואי משום שאם אכן לא היתה לו יציאה כבר 8 ימים זהו מצב שדורש פתרון מיידי.

11/08/2012 | 22:08 | מאת: שיר

אילן שלום תודה על התשובה אבל מה לגבי האוכל מה ניתן לעשות בנידון הוא לא בולע כמעט שום דבר מבקש ולא אוכל-לועס ולא בולע אנחנו לא יודעים למה אם קשה לו לבלוע או משהו הוא לא אומר לנו שמשהו מפריע לו

מנהל פורום גריאטריה