שאלה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

16/06/2012 | 20:23 | מאת: שרה

שלום בעלי סובל מדמנציה אחרי שנורולוג בדק אותו הוא חוזר על עצו הרבה פעמים מעדיף לישון כל היום לא יוזם שיחה ושקט הוא אומר לא טוב לו התחלנו תרופה לחרדה אין תאבון לא עושה כולם ואם עושה אותם בלי תכנון ולא עושה אותם טוב לא יוזם כאילו שכח איך עושים אותם לפעמים צריך להסביר לו מה לעשות כדי שיצליח לו או שיהיה לו קל יותר אני מרגישה שהשרירים חלשם יותר רציתי לדעת באיזה שלב של דמציה הוא נמצא

16/06/2012 | 22:59 | מאת: אילן שפר

שרה שלום מהתאור שאת נותנת לא ברור מה שלב הדמנציה או על איזו דמנציה מדובר. אני מציע לפנות להערכה אצל פסיכוגריאטר שיוכל לתת לכם תשובות יותר מדוייקות ואולי גם טיפול מתאים.

מנהל פורום גריאטריה