שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

15/06/2012 | 16:34 | מאת: דנה

שלום רב, סבתי בת 85, עם היסטוריה של סכרת וניתוח לב פתוח. עד השנה האחרונה היא הייתה די פעילה ועצמאית, כעת נעזרת במטפלת. לארונה החל אצלה גירוד טורדני בכל הגוף, היא נבדקה אצל רופא המשפחה שרשם לה TELFAST 180mg ו- LORATADINE 10 mg אך זה לא עזר. לקחנו אותה לרופא עור שרשם שלה: AERIUS 5mg ו- NERIDERM CREAM 0.1% וגם AQUEOUS CREAM. גם טיפול זה לא עוזר, היא בקושי נרדמת מרוב גירודים, העור כבר תפוח, אדום ומפריש נוזלים והיא ממש כואבת עד כדי דמעות. מה עושים? למי פונים? לעזרתך אודה. נ.ב. בשל ההיסטוריה הרפואית שלה היא לוקחת את הכדורים הבאים: OMEPRADE 20mg, ALDOSPIRON 25mg, ZODORM 10mg, SERENADA 50mg, FUSID 40mg, COUMADIN 2.5mg ו-זריקות LANTUS.

16/06/2012 | 22:57 | מאת: אילן שפר

דנה שלום האם הגרד הוא בכל הגוף או במקום מסוים? כל הטיפולים שאת מתארת הם סימפטומטיים בהנחה שהגרד נובע מאלרגיה כלשהי. האם נבדקו סיבות אפשריות לאלרגיה: תרופות, מזון, משהו שהשתנה בסביבה שלה? האם נלקחו בדיקות דם? יש אולי מקום לפנות לאלרגולוג לבדיקה יותר מעמיקה או לחילופין לרופא פנימאי, אולי הסיבה היא בכלל לא אלרגיה.

12/09/2012 | 06:40 | מאת: לודמילה

שמי לודמילה, אני אם חד הורית בת 50 מבת ים, חרוצה ואמינה, מעוניינת לעבוד כמחליפה של מטפלת 24 שעות ביום החופשי שלה או ללון בלילה באמצע שבוע. יכולה גם לעזור בשעות הבוקר בכל יום באמצע שבוע. מוכנה להגיע גם לתל אביב, ראשון וחולון. יש לי ניסיון עבודה עם הקשישים והמלצות. דוברת עברית ורוסית. טל. 05472000543

מנהל פורום גריאטריה