בין בטן תחתונה לרגל

דיון מתוך פורום  גריאטריה

12/05/2012 | 17:32 | מאת: רחל

אמי בת 85, עצמאית וצלולה, סובלת בעיקר משחיקת סחוס בברכיים, ולאחרונה חלה עלייה מתונה ברמת הסוכר בדם. מקבלת מדללי דם, וסטטינים.בימים האחרונים מתלוננת על תחושה מוזרה בבטן התחתונה מימין, לכיוון רגל ימין, אותה היא מגדירה "כמו נזילה של מים מהבטן אל הרגל" ללא כאב או מוגבלות בתנועה. באולטרהסאונד לא נמצא דבר. מה זה יכול להיות? (בד"כ אינה מתלוננת). תודה רחל

13/05/2012 | 10:03 | מאת: אילן שפר

רחל שלום אין דרך לענות על השאלה הזאת מבלי להמשיך בבדיקות מעבר לאולטרסאונד.

מנהל פורום גריאטריה