נחירות, שיעול עם ליחה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

15/04/2012 | 12:42 | מאת: קובי

שלום אני בן 78 ויש לי שיעול בלתי פוסק שמאוד מפריע לי עם הרבה ליחה וקשה לי לנשום מה עלי לעשות?

15/04/2012 | 14:32 | מאת: יאיר

אני סבלתי מליחה כרונית כמה שנים, קיבלתי כל מיני כדורים שעשו לי צרבת, עצירות ומה לא.. מה שכן עזר לי זה חדר מלח ומנורת מלח ללילה. גם ביקרתי במכרות מלח בפולין וזה ממש העלים את התופעה לגמרי!

19/04/2012 | 12:56 | מאת: אילן שפר

אצל רופא היית?

19/04/2012 | 13:48 | מאת: קובי

היית אצל רפוא עשיתי בדיקת אלרגיה ולא מצאו כלום..ודרך אגב הלכתי לחדר מלח הזה עשיתי בנתים טיפול אחד ויום ראשון יש לי עוד טיפול האמת בהתחלה לא הרגשתי שום דבר אבל בלילה השני אחרי הטיפול הייתה לי שינה רצופה ללא שיעול..

מנהל פורום גריאטריה