זקוקה לייעוץ דחוף

דיון מתוך פורום  גריאטריה

04/03/2012 | 18:11 | מאת: ורד

אבי בן 78 כבר כמה ימים נופל באמבטיה וכמעט אי אפשר להרים אותו מהרצפה. זקוקה לייעוץ לאיזה רופא לפנות. לעזרתך אודה.

04/03/2012 | 21:21 | מאת: אילן שפר

ורד שלום כדי להתחיל מרופא המשפחה. האם הוא נופל רק באמבטיה? האם נפל גם קודם לכן, בבית? ברחוב? קיימות הרבה סיבות לנפילות, בהנחה שהסיבה אינה קשורה לגורם חיצוני (החלקה, היתקלות במשהו)הסיבה יכולה להיות קשורה לתרופות, סחרחורות, מערכת העצבים, הפרעות קצב, ירידה פתאומית של לחץ דם ועוד. הברור צריך להיות מקיף ולכלול בדיקות נוירולוגיות או לבביות ומכאן שהוא צריך להיבדק במספר תחומים. אני כאמור ממליץ לפנות לרופא המשפחה שיכוון אתכם לרופאים מתאימים בתחומים השונים.

05/03/2012 | 02:31 | מאת: ורד

תודה על התשובה המהירה, אכן הוא נופל רק באמבטיה ושירותים ורק בבית. זה קרה כבר איזה שלוש או ארבע פעמים. לקחנו אותו למיון לפני כמה ימים, עשו לו בדיקת לב ובדיקת דם שיצאו תקינים. לא התייחסו בכלל לנפילות. האם עדיף להתייעץ עם רופא גריאטרי מומחה?

06/03/2012 | 16:36 | מאת: יהורם

מנהל פורום גריאטריה