אמא

דיון מתוך פורום  גריאטריה

23/11/2011 | 15:49 | מאת: יפית

אימי בת 78,התלוננה על כאב בטן ממושך,רופאת המשפחה אמרה שזה כתוצאה ממתח נפשי,ואכן אימי סיפרה לה שיש לה סיוטים,והיא תולשת את שער ראשה,היא שונאת את עצמה וכו',הרופאה המליצה על פסיכיאטר אך אימי טענה שבעבר לפני כמה שנים,קיבלה תרופות שגרמו להזיות,ואינה מוכנה לקחתם שנית.הרופאה רשמה לה כדור להרגעה. האם כדורי הרגעה מספקים במצב נפשי כזה. אודה על תשובתך

23/11/2011 | 21:58 | מאת: אילן שפר

יפית שלום על אילו כדורים מדובר? את מתארת תגובות די קיצוניות ל"מתח נפשי", אני לא יודע מה אימך קיבלה בעבר וכאמור לא מה היא מקבלת כעת.

24/11/2011 | 11:01 | מאת: יפית

מנהל פורום גריאטריה