באילו שעות ביום עלי לקחת את התרופות שלי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

20/10/2011 | 00:00 | מאת: שרית תנא

אני בת 68 ומקבלת הרבה תרופות ,האם אפשר להפריד בין לקיחת התרופות בבקר ,או בערב, מה מתאים למה ?מה רצוי יותר ? אני מקבלת אלטרוקסין לתת פעילות נורמיטן ,דיסודיאזיד,סלואו קיי ללחץ דם,,בזפיברט לשומנים בדם,לנטון לעודף חומציות.בנוסף אני לוקחת ויטמינים: מגנזיום,אבץ,ויטמין די,אומגה 3,ורוטס איטש אר,לנשירת שיער.

21/10/2011 | 08:44 | מאת: אילן שפר

שרית שלום לנטון ואלטרוקסין -בבוקר לפני האוכל יתר התרופות - אין חשיבות, רצוי כמובן שיילקחו פחות או יותר באותה שעה מדי יום, כנ"ל לגבי הויטמינים.

24/10/2011 | 12:41 | מאת: מתמצא

כ-2000 בני אדם מתים מדי שנה בישראל כתוצאה מריאקציה בין תרופתית... חשוב להתייעץ עם רוקח מקצועי.

מנהל פורום גריאטריה