אבחון גריאטרי

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/09/2011 | 06:37 | מאת: דליה

אביבן 83 עבר אירוע מוחי קל לפני כ8 חודשים. חלה ה טבה במצבו ולאחר חודש החל לצעוד בעזרת הליכון.סרב לצאת מהבית וכנראה שסבל מאירועים קטנים שכן החלה הדרדרות במצבו.בחודשייים האחרונים חלה הדרדרות משמעותית בצבו והפך לסיעודי. יש לציין שלאחר שושפז בבית חולים פעם בשל דלקת ריאות ופעם בשל עצירת שתן ההדרדרות החריפה. כרגע יש מטפלת אך אנחנו מטפלים בו סביב השעון. הפסיק לדבר ביום אחד ולאחר יומיים החל לאמר מילים בודדות ואפילו חצאים.מרגישים חסרי אונים ולא יודעים כיצד לשמר את מצבו. חברה המליצה על אבחון פסיכוגריאטרי. ממי אנו מבקשים זאת? האם מגיע לו אבחון כזה? אשמח לקבל תשובתך במהרה.

29/09/2011 | 20:30 | מאת: אילן שפר

דליה שלום בשלב ראשון פני לרופא המשפחה ובקשי הפניה עבור אביך לפסיכוגריאטר. בכל קופות החולים ישנם פסיכוגיאטרים או מרפאות גריאטריות שם יוכלו לבצע הערכה מתאימה לאביך.

מנהל פורום גריאטריה