מניעת קור בגיל הזהב

דיון מתוך פורום  גריאטריה

17/12/2008 | 11:34 | מאת: אלעד

ד.נ. בגיל השלישי אנשים נוהגים להשתמש בחורף בסדינים חשמליים לצורך מניעת קור. האם השימוש בסדינים חשמליים בטוח לשימוש (מבחינת השפעתם האלקטרומגנטית על תאי הגוף)? תודה. אלעד

17/12/2008 | 17:33 | מאת: אילן שפר

אלעד שלום איני יודע מה ההשפעה האלקטרומגנטית על תאי הגוף, יחד עם זאת השימוש בסדין חשמלי אצל קשישים (וילדים) בכל מקרה אינו מומלץ בעיקר מסיבות של בטיחות, בין היתר משום שתחושת החום אצל קשישים לעיתים לקויה ומהירות התגובה היא לעיתים איטית.להזכיר שבכל מקרה לא מומלץ לישון כשהסדין דלוק אלא להשתמש בו רק לחימום ראשוני של המיטה. שיהיה חורף חם והרבה בריאות

מנהל פורום גריאטריה