עירויי דם

דיון מתוך פורום  גריאטריה

01/08/2011 | 22:54 | מאת: דפנה

אמי בת ה 93 חולת אלצהיימר זמן רב, מאושפזת במחלקה סיעודית מורכבת , מוזנת באמצעות זונדה. אינה מחוברת למציאות מספר שנים והנה עור ועצמות. כמובן שאינה מזהה אותי ואת אחותי. לאחרונה נודע לי שמחזקים את אמי ע"י עירויי דם. האם לא צריך לידע אותי ואת אחותי בקשר לכך ואולי אף לקבל את הסכמתנו להתערבות זו. אחותי ואני אפוטרופסיות של אמא לגוף ורכוש כ 10 שנים

03/08/2011 | 17:38 | מאת: אילן שפר

דפנה שלום ההגיון מחייב שיעדכנו אותך לגבי הפעולות הרפואיות שמבצעים אצל אימך (גם אם לא היית אפוטרופסית) לגבי החובה של המוסד לקבלת הסכמתכן אני מציע שתפני ליעוץ משפטי, ישנה עמותה בשם "יד ריבה" שעוסקת ביעוץ כזה, מצורף הקישור http://www.yadriva.org.il/

מנהל פורום גריאטריה