לסבא שלי יש מים בראות . בזמן שביתה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

01/08/2011 | 02:16 | מאת: נכד

שלום סבא שלי בן 94 יש לו מים בראות. ודלקת בדרכי השתן. מאושפז בבית חולים גדרה בזמן שביתה של הרופאים. מה עלינו לעשות ? יש רופא פרטי שאולי אפשר להזמין ? איזה רופא עליי לחפש ? באיזה תחום מומחיות ? בתודה מראש הנכד

03/08/2011 | 17:32 | מאת: אילן שפר

לא ברורה לי חומרת מצבו של סבך אולם "מים בריאות" הוא מצב רפואי שבדרך כלל דורש אשפוז ללא קשר לשביתה. גורמים למצב כזה הם שונים, זה יכול בין היתר להיות קשור למצב לבבי או לריאות עצמן והבדיקות הנדרשות לברור אינן כאלה שרופא פרטי יכול לעשות במסגרת שאינה בית חולים.

מנהל פורום גריאטריה