פרקינסון

דיון מתוך פורום  גריאטריה

11/05/2011 | 19:00 | מאת: לילך

שלום אבי בן 85 אובחן כחולה פרקינסון תופעות: אי שינה מוחלטת בלילה(ישן מעט היום)קישוי בשרירים ללא רעידות, אי יכולת לדבר מעט מגמגם,יובש בפה במיוחד בלילה חרדות והחמור ביותר דורש מאימי להיות צמודה אליו 24 שעות כולל בלילה.האם מדובר בפרקינסון? האם ניתן לבקש טיפול בקנביס רפואי?

21/05/2011 | 10:24 | מאת: אילן שפר

לילך שלום את כותבת שאביך כבר אובחן כסובל מפרקינסון,התופעות שאת מתארת יכולות להיות תופעות נלוות למחלה ולאוו דווקא סימני המחלה עצמה, ניתן לבקש אישור לקנביס בכפוף לקריטריונים של משרד הבריאות.

מנהל פורום גריאטריה