האם לשלוח את אימי -חולה סיעודית מאוד למוסד סיעודי?

דיון מתוך פורום  גריאטריה

25/03/2011 | 20:48 | מאת: שרית

אימי בת 75,חולה אונקולגית ןסיעודית מאוד לאחר אירוע מוחי קשה.לפני האירוע היא היתה מרותקת למיטה בעיקר בגלל שפשוט היא הפסיקה לאכול [אחת הסיבות להפסקת האכילה נובעת מנטילת כדורי איריסה לטיפול בסרטן אשר גרמו לה לאפטות קשות בפה].אנו טיפלנו בה במשך 24 שעות,לאט לאט הצלחנן לגרום לה לצאת מהמיטה והיא חזרה לשלוט בצרכיה ואפילו ללכת לשירותים.,בינתיים דאגנו לעובדת זרה ....ובשבוע שעבר היא קיבלה ארוע מוחי קשה ששיתק את צידה השמאלי וגרם לה להיות סיעודית יותר היא מסרבת לאכול ולשתות ובבית החולים אמרו שאין סיכוי לשיקום.בין אחיי יש חילוקי דעות לגבי המשך הטיפול באימי- עד עכשיו טיפלנו בה בבית ללא עזרה כאשר אנו במשמרות...עובדת זרה הגיע רק אתמול....כעת ישנה דילמה קשה האם להשאירה בבית ולטפל בה בעזרת עובדת זרה או להעבירה למוסד...אנו מאוד רוצים שתהיה בבית אך עולה ,השאלה האם אנו מסוגלים לכך כאשר היא לא אוכלת כלל וכלל ...אומרים שאפשר לחברה לזונדה בבית... האם המטפלת תהיה מסוגלת לטפל בה...האם היא לא צריכה טיפול רפואי צמוד...כל המשפחה חסרת אונים ומבולבלת ורוצה את הכי טוב לאימינו היקרה....אנא עזרתכם!

26/03/2011 | 23:42 | מאת: אילן שפר

שרית שלום מצטער לשמוע על מצבה של אימך אבל זהו מצב מורכב מדי מכדי להתייחס אליו באמצעות הפורום אני מאמין שהצוות הרפואי ועובדת סוציאלית בבית החולים יוכלו להנחות אתכם מה המשךהטיפול המתאים לאימך. אילן שפר www.ilanshefer.co.il

30/03/2011 | 10:20 | מאת: חיה

במרכז בגילנו צוות מקצועי של עובדים סוציאליים יוכל לתת לך מענה מיידי, בנוגע לכל הלבטים. את מוזמנת להתקשר לטלפון 057-4000222

מנהל פורום גריאטריה