בלבול בין חלום למציאות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

15/09/2010 | 21:43 | מאת: סיגלית

סבתי בת ה- 90 אשר חיה לבדה, ואינה סיעודית כלל, מתעוררת משנתה לאחר חלומות ונדמה לה שזו המציאות. היא קמה, מכינה שולחן כי היא חושבת שיש אורחים וכדומה. האם זו בעיה נוירולוגית? היא אינה מראה סימנים אחרים של בלבול ושכחה. אודה לך על תשובתך.

16/09/2010 | 14:42 | מאת: אילן שפר

סיגלית שלום את מתארת סוג של הזיה כך שבעקרון זו "בעיה נוירולוגית" כפי שאת קוראת לה, אך זהו תחום רחב מאוד ולא ניתן לענות לך מעבר לזה בלי לבצע הערכה כוללנית של סבתך. גמר חתימה טובה.

מנהל פורום גריאטריה