חיפוש אחר פסיכולוגית גיריאטרית

דיון מתוך פורום  גריאטריה

27/05/2010 | 19:04 | מאת: עליזה אור

אמי בת 81 בריאה מבחינה גופנית אך דיכאונית.היא מקבלת תרופות להרגעה.היא מתלוננת על תחושת פחד. פסיכאטרית המליצה על שיחות עם פסיכולוגית. אני מחפשת פסיכולוגית גיראטרית שגרה בראשון לציון.אמי מאוד אינטלגנטית חשוב לה ספר והצגות זו דרך להגיע אליה. האם אפשר להפנות אותי לפסיכולוגית תודה עליזה

27/05/2010 | 20:43 | מאת: אילן שפר

עליזה שלום אני מניח שבקופת החולים בה אימך מבוטחת קיימת רשימה של פסיכולוגים שתוכלי לפנות אליהם.

10/06/2010 | 14:14 | מאת: חיים

למשפחות שיש אצלם אדם סיעודי. נותנים ייעוץ חינם ללא תשלום. 0542327011

מנהל פורום גריאטריה