סבתא על כדורי הרגעה שלא מפסיקה לרעוד

דיון מתוך פורום  גריאטריה

25/02/2010 | 11:35 | מאת: אלי

לאילן שיפר שלום רב, אני נכד לסבתא שבחצי השנה האחרונה רועדת בידיים, בשפתיים, ברגליים, בכל הגוף. החמרת הרעד הייתה הדרגתית. בהתחלה הרעד היה מתגבר כאשר התרגשה ממשהו יותר מידי. כיום הרעד מתחיל באופן ספונטאני כמה פעמים ביום, בצורה שממש פוגעת באיכות חייה. הטיפול שניתן הוא הגברה במינוני כדורי ההרגעה שלה. למרות הגדלת המינון התקפי הרעד נמשכים ובכל התקף היא מקבלת טיפול נקודתי בעוד כדור הרגעה. צריך לעשות סדר בתרופות שהיא לוקחת, ולמצוא איזון כזה שהרעד בגוף ירד למינימום והיא לא תהפוך ליותר מידי ישנונית. הרופאה שלה המליצה על בדיקה של רופא נוירולוג גריאטרי. ניסיתי למצוא באינטרנט רופא ניורולוג גריאטרי שיוכל לבוא לביקור בית באופן פרטי. בינתיים ללא הצלחה 052045435לאן היית ממליץ לפנות?

25/02/2010 | 20:56 | מאת: אילן שפר

אלי שלום סבתך זקוקה להערכה של גריאטר ולאוו דווקא נוירולוג גריאטרי(אני לא בטוח שיש נוירולוג שהמומחיות שלו היא רק גריאטריה), אם אתה גר באזור המרכז אתה יכול ליצור קשר עם מרפאת אגם טל - 0549763166.

מנהל פורום גריאטריה