שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  גריאטריה

14/12/2009 | 20:49 | מאת: חנה

שלום, אבי בן 80, לאחרונה החל להראות סימני שיכחה ולעיתים בלבול הולכים וחוזרים.(בלבול לעיתים רחוקות יותר .) מצבו הכללי תקין , ובדיקות דם תקינות. אבי אינו מוכן לראות רופא מומחה בשום אופן. שמעתי שישנה תרופה טיבעית בשם גינקובילובהשאמורה לעזור או למזער את התופעה . באיזה שלב מומלץ ליטול את התרופה ועד כמה היא יעילה? אודה לך על תשובתך.

14/12/2009 | 23:18 | מאת: אילן שפר

חנה שלום גינקו בילובה הוא בעצם תוסף מזון/צמח מרפא, זו אינה תרופה, למיטב ידיעתי היעילות בשיפור או עיכוב ירידה בזכרון מוגבלת למדי, השאלה כמובן מה חומרת התופעה אצל אביך, יחד עם זאת, אם זו ברירת המחדל, הוא אולי שווה נסיון. חשוב לציין שלגינקו בילובה השפעה על קרישת דם כך שהיא אביך נוטל "מדללי דם" חייבים להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום גריאטריה