זיכרון נפגם

דיון מתוך פורום  גריאטריה

26/11/2009 | 23:18 | מאת: אורה

אימי בת 83 לאחרונה החלה לשכוח דברים ולחזור על אותן שאלות כמה פעמים. מטופלת בכדורים ללחץ דם לרעידות בגוף נוגדי דכאון וחרדה האם התופעות של שכיחה וחזרה על דברים בתדריות גבוהה הם סימן לאלצהיימר לאיזה רופא מומחה אני צריכה לפנות תודה

27/11/2009 | 13:45 | מאת: אילן שפר

אורה שלום התופעה שאת מתארת עלולה להיות סימן לדמנציה (כמו אלצהיימר לדוגמא),אולם עלולה גם להיות ביטוי לדכאון שהיא סובלת ממנו, טיפול תרופתי שהיא נוטלת או כתוצאה לדוגמא מפעילות לקויה של בלוטת התריס או חוסר בויטמין B12 , אימך צריכה לעבור הערכה של גריאטר. בברכה אילן שפר, אח מוסמך יעוץ גריאטרי בבית המטופל טל 0507779683

מנהל פורום גריאטריה